Начало Бокс Още петима непобедени боксьори подгряват Кобрата
0

Още петима непобедени боксьори подгряват Кобрата

Още петима непобедени боксьори подгряват Кобрата
0

Петима непобедени боксьори бяха добавени като подгряващи мачове за битката на Кубрат Пулев (29-2) и Дерек Чисора (32-12). „Кобрата“ ще се изправи за втори път в кариерата си срещу „Войната“, като двамата ще се срещнат на 9 юли в „О2 Арена“ в Лондон. Голямата ни звезда на професионалния ринг дава реванш на британеца, при това на негова територия, след като го победи по точки в Хамбург през 2016-а.

Дотук имаме един потвърден мач, който ще подгрее битката на Пулев и Чисора. В супер полусредна категория Израил Мадримов (8-0) ще срещне Мишел Соро (35-3-1), като двубоят е предвиден да е непосредствено преди излизането на Кубрат на ринга.

Днес обаче станаха ясни още пет имена, които трябва да боксират на галавечерта в английската столица. Два от сблъсъците ще са в тежка категория. Соломон Дакри (3-0) и Фабио Уордли (13-0) чакат да научат кои ще бъдат техни противници, като имената трябва да бъдат съобщени в близките дни.

Програмата предлага още един мач в супер полусредна категория с участието на Каоимин Агярко (11-0), както и двубой в средна с Феликс Кеш (15-0). Галавечерта ще бъде открита с женски мач, а Рамла Али (5-0) чака да научи името на съперничката си в супер „петел“.

Припомняме, че срещата на Кубрат и Чисора ще се предава пряко по платформата на DAZN. Най-евтините билети за сблъсъка, които бяха по 47.50 паунда отдавна са разпродадени, а в наличност са такива на цени от 91.50, 113.50 и 223.50 паунда.