Начало Бокс Конър Бен няма скоро да се бие в Обединеното кралство

Конър Бен няма скоро да се бие в Обединеното кралство

Конър Бен няма скоро да се бие в Обединеното кралство
0

След много месеци на чакане, Конър Бен не получи новината, на която се надяваше, след като чу присъдата по обжалването му в UKAD.

Бен се надяваше да изчисти името си и да си върне лиценза да се бие под егидата на Британския боксов контролен съвет, което не се е случвало от октомври 2022 г., когато се провали на два теста за допинг и даде положителен резултат за забраненото вещество- кломифен.

Сега надеждите му да остави това зад гърба си бяха попарени, тъй като Антидопинговата служба на Обединеното кралство и Контролният съвет по бокса на Великобритания спечелиха обжалване срещу присъдата за отмяна на временното му отстраняване.

Daily Mail съобщава , че това решение е било съобщено миналата седмица от Националната антидопингова група, която първоначално разреши на Бен да продължи да се бие в Обединеното кралство през юли, само за да бъде оспорено от Борда и UKAD, които твърдят, че 27- годишният боксьор не трябва да получава разрешение да се бие, докато не бъде предоставено подробно обяснение как лекарството изобщо е попаднало в тялото му.

тагове: