Начало Бокс Еди Хърн: Кел Брук иска £10 милиона за битка с Конър Бен

Еди Хърн: Кел Брук иска £10 милиона за битка с Конър Бен

Еди Хърн: Кел Брук иска £10 милиона за битка с Конър Бен
0

Промоутърът Еди Хърн не е обнадежден, че ще има мач между Кел Брук и Конър Бен. От лагера на спечелилия битката „Краля на Севера“ са поискали огромна сума.

Ето какво заяви боксовият мениджър.

„Направих оферта на Кел Брук, която беше за повече пари от мача с Амир Хан, а той поиска 10 милиона паунда“, сподели Хърн.

„Това беше много повече от моето предложение. След това дойдоха хората на Хан и попитаха колко бих му дал на него. Дадох им същата оферта като на Кел, но и те поискаха повече. Аз им казах: „Нали той идва след загуба“. Явно всички са полудели.“

„Ще бъде интересно дали Амир Хан ще се бие отново, той активира клаузата за реванш с Кел Брук“, добави Хърн.

„Организаторите биха направили реванша, ако има комерсиален смисъл от него. Ако сделката е правилна, ще го организираме. Моето мнение обаче е, че Амир не го иска. Претендира, че му се бие, но не е така. Аз бих организирал мач между него и Конър Бен, ще видим.“

Брук нокаутира Хан в шестия рунд пред 21 хиляди души в „Манчестър арена“.

Така завърши дългогодишната вражда между двамата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.