Начало Бокс Треньорът на Амир Хан: Бях на път да хвърля кърпата

Треньорът на Амир Хан: Бях на път да хвърля кърпата

Треньорът на Амир Хан: Бях на път да хвърля кърпата
0

Треньорът на Амир Хан – Браян МакИнтайър, похвали своя боксьор, въпреки че загуби от Кел Брук.

Специалистът сподели, че е щял да хвърли кърпата, за да спаси здравето му. Все пак в петия рунд това направи самият съдия, който видя достатъчно и посочи Брук за победител с технически нокаут.

„Амир Хан показа, че има огромно сърце“, сподели МакИнтайър.

„Щях да спра битката, защото поемаше твърде много удари. Бях на път да хвърля кърпата. Той дойде, за да се бие и показа голяма воля, свалям му шапка“.

„Ако помислите как Амир използваше правия си, той печелеше рундовете. Част от тях бяха за него, но след това Кел пласира много добри попадения и трябваше да променим нашия план. Исках от Амир да се движи повече. Трябваше още работа с краката и нещата щяха да се получат“, допълни треньора на Хан.

В момента британецът обмисля отказване от професионалния бокс.

След тази загуба позициите му са много разклатени и не се вижда как вече той ще успее да се завърне на голямата сцена.

Статистиката му е 34-6, 21 нокаута.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.