Начало Бокс Звезда на Манчестър Сити се сби на Хан – Брук (ВИДЕО)
0

Звезда на Манчестър Сити се сби на Хан – Брук (ВИДЕО)

Звезда на Манчестър Сити се сби на Хан – Брук (ВИДЕО)
0

Галавечерта в Манчестър, на която Кел Брук нокаутира Амир Хан в шестия рунд, продължава да е основна тема за всички водещи медии на Острова. Изглежда събитието наистина се очертава да е било грандиозно, защото около него се появяват най-различни, дори шокиращи новини.

Като тази, при която звездата на футболния „Манчестър Сити“ и националния отбор на Англия Фил Фоудън участва в сбиване! Нападателят опита да защити своята майка в коридорите на „Манчестър Арена“. Напрежението се случва непосредствено след края на галавечерта.

Кадрите показват как майката на Фоудън влиза в пререкание с неизвестни мъже. Тя удря единия, но изненадващо той не й остава длъжен и също ѝ нанася удар в лицето. В резултат се разиграва малко меле, в което се включва и нападателят на „Манчестър Сити“, както и негови приятели.

От английския клуб излязоха с позиция, че оказват пълната си подкрепа към Фоудън и неговите близки. „Шокирани сме от нападението и посегателството към един от членовете на семейството на Фил. Ще продължим да подкрепяме максимално и да му осигурим необходимата помощ“, гласи становището на ръководството на „Сити“.