Начало Бокс Хан и Брук с общи планове за бъдещето
0

Хан и Брук с общи планове за бъдещето

Хан и Брук с общи планове за бъдещето
0

Британците Амир Хан и Кел Брук заговориха за общи планове за бъдещето. Двамата ще се изправят един срещу друг на ринга в Манчестър на 19 февруари, като двубоят им в полусредна категория се чака вече 5 години. Оказва се обаче, че той може да се окаже последен, както за единия, така и за другия.

Месец преди сблъсъка двамата индикираха, че имат общ план за излизане в пенсия след неговия финал. При това без значение от посоката, която се развие двубоя им.

Хан е на 35 години, като има 34 победи и 5 поражения на професионалния ринг. За последно той боксира през 2019-а, когато победи Били Диб с технически нокаут в четвъртия рунд.

Брук също е на 35 години и има актив от 39 успеха и 3 загуби. В последния си мач „Специалния“ бе нокаутиран от Терънс Кроуфърд през ноември 2020-а.

twitter.com

Ще оставя на Господ да реши в кой рунд ще нокаутирам Брук. На 100 процента ще спечеля, това е сигурно. Хората ме питат какво ще правя след това. Но аз приключвам“, написа Хан в „Инстаграм“.

От своя страна Брук коментира пред DAZN: „Изобщо не мисля за загуба. Главата не ми го побира. Ако евентуално нещата не са в моя полза, най-много да завършим наравно. След това сигурно ще окача ръкавиците на пирона“.