Начало ММА Алекс Перейра: Адесаня плачеше в ъгъла след последната ни среща
0

Алекс Перейра: Адесаня плачеше в ъгъла след последната ни среща

Алекс Перейра: Адесаня плачеше в ъгъла след последната ни среща
0

Алекс Перейра, който нахлу с гръм и трясък в октагона на UFC през ноември, се върна назад към времето, когато постигна две поредни победи над шампиона в средна категория Израел Адесаня. Бразилецът има последователни успехи над доминатора в клетката в тази дивизия, които са постигнати през 2016 и 2017 във веригата „Glory“.

По Атан“ дебютира в UFC със смразяващ нокаут над Андреас Михаилидис. Очаква се той да изиграе втория си мач във веригата през месец март, като вече се заговори, че е на три победи от шанса отново да се срещне с Адесаня. Този път обаче за титлата на UFC.

Перейра споделя, че не останал с никак добри впечатления от шампиона. Наскоро той разказа, че Израел му се струва арогантен, но е бил доста по-различен при последната им среща. Това се е случило след победата му с нокаут в Бразилия. Припомняме, че той е единственият, който има успех над Адесаня преди пълния капацитет от рундове.

Не можех да го трая. Честно казано, след първия ни мач в Китай, той не спираше да повтаря как щял да дойде в Бразилия, да ме нокаутира и след това щяло да му се наложи да бяга от фавелата. Не съм срещал по-арогантен тип от него. За последно обаче го видях да плаче в коридора след мача ни. Беше се снишил при треньора си“, споделя „По Атан“.

Бразилецът също така изрази надежда, че Израел се държи по-нормално с екипа си.Не знам дали е такъв с хората около него. Надявам се, че там е по-нормален. Нямам обаче такова впечатление. Ако е такъв и с близките си, то наистина съжалявам за тях“, каза още Перейра, който най-вероятно ще се бие с Бруно Силва на 12 март.