Начало Бокс Дос Сантос: Имам предимство, но излизам само за бокс с Пулев

Дос Сантос: Имам предимство, но излизам само за бокс с Пулев

Дос Сантос: Имам предимство, но излизам само за бокс с Пулев
0

Жуниор дос Сантос се чувства уверен месец преди мача с българина Кубрат Пулев.

Бившият шампион на UFC в тежка категория счита борбата в клинчовете за свое предимство, но възнамерява да заложи на чисто боксови техники в триад сблъсъка.

Двамата оглавяват второто шоу на Triller Triad Combat, предвидено за 27 февруари в Тексас.

„Това е страхотна възможност. Имах време да остана сам със себе си, много ми липсваха битките“, Жуниор сподели пред AG Fight.

„В периода ми без мач се мотивирах много. Пулев има голям опит. Бил се е с най-известните в бокса, корав противник. Не излизам да направя безсмислена битка без никакво кариерно развитие. Той е идеалният съперник.“

„Целта ми е на 37 години да постигна велики неща. По-добри отвсякога. Мисля, че правилата ще ми помогнат да направя перфектна транзиция към бокса. Ако някога е имало възможност за мен да се пробвам при боксьорите, то сега е идеалната. Това е перфектният микс между ММА и бокс, който ни предоставят промоутърите“, споделя бразилецът.

„Мисля, че правилата са в моя полза, когато стане въпрос за граплинг в клинча. Но аз няма да отида за това. Отивам да се боксирам. Искам юмруците ми да летят. Винаги гледам за нокаута“, допълни Дос Сантос.

В последните си мачове по правилата на смесените бойни изкуства не показа нещо особено и сега ще се опита да докаже, че още не е приключил за спорта.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.