Начало Бокс Кобрата и Мир размениха „любезности“ на кантара (ВИДЕО)
0

Кобрата и Мир размениха „любезности“ на кантара (ВИДЕО)

Кобрата и Мир размениха „любезности“ на кантара (ВИДЕО)
0

Кубрат Пулев се оказа с 6.5 килограма по-лек от бившия световен шампион на UFC в тежка категория Франк Мир. Двамата преминаха без никакви проблеми кантара за дебютното издание на Траяд Комбат, което ще се проведе в неделя сутрин на галавечер в Арлингтън, Тексас.

Кобрата закова стрелките на 115.62 килограма, докато 42-годишният американец се оказа точно 122.19 кг. Двамата преминаха през лека закачка по време на заставането лице в лице, като опряха главите и се сбутаха, но без да се стигне до по-сериозно напрежение. Все пак бившият шампион на UFC отказа да стисне ръката на българина, когато той му предложи това.

Той не разбира какво ще му се случи. Ще направя дълга и тежка вечер за Кубрат Пулев. Не го осъзнава, но ще го разбере”, закани се Мир. „Ще бъде много интересен мач. Ще победя. Боксът ще победи”, каза от своя страна българинът. Двамата бяха представени от легендата в този бизнес – Майкъл Бъфър, който ще обявява и мачовете на галавечерта в неделната сутрин.

Разяснени бяха и правилата на шоуто. То ще бъде отборно, като в края на вечерта ще бъде връчен пояс за победителите. Равенство в мач ще носи по точка за отборите, победа след пълно изиграване на рундовете – по три, а нокаут – по 5 точки.

Оказа се, че бившият световен шампион Шанън Бригс е капитан на състава на боксьорите, а Рампейдж Джаксън на състезателите на ММА. Двамата не случайно се спречкаха по време на пресконференцията в четвъртък. Припомняме, че шоуто ще може да се гледа на сайта на Fite.tv, а Boec.bg ще следи всичко случващо се на галавечерта в реално време.

Отбор Бокс – Отбор ММА

КУБРАТ ПУЛЕВ 115.62 кг – Франк Мир 122.19 кг

Александър Флорес 110.99 кг – Мат Митрион 123.46 кг

Майкъл Сийлс 79.74 кг – Майк Пери 79.24 кг

Брайън Вера 76.02 кг – Дерек Кампос 74.43 кг

Скот Симън 76.60 кг – Алберт Тюменов 79.60 кг

Анджелина Хофшнайдер 59.01 кг – Алекса Кълп 57.24 кг

Хари Джиглиоти 64.41 кг – Джейкъп Трол 65.77 кг