Начало Бокс Военна техника спасява подготовката на Кобрата, националите по бокс и джудо

Военна техника спасява подготовката на Кобрата, националите по бокс и джудо

Военна техника спасява подготовката на Кобрата, националите по бокс и джудо
0

Осигурена е военна техника, която да реши проблемите с електрозахранването на спортната база „Белмекен“.

Тя трябва да пристигне в неделния ден.

В момента на високопланинската база се намират 190 спортисти. Сред тях са националният отбор по бокс за жени, националите по джудо (тежка категория) и най-добрият ни професионален боксьор – Кубрат Пулев.

Сред чуждестранните бойци там се подготвя сборният тим на Сърбия по класическа борба. Към тях има още много български и други шампиони в различни спортове.

„Проведох спешен разговор с министъра на отбраната ген. Стефан Янев, за да бъде осигурена военна техника, която да бъде изпратена до ВСК “Белмекен”, сподели министър Радостин Василев.

„Тя ще се използва, за да няма прекъсване в електрозахранването на спортния комплекс. То е нарушено от началото на седмицата заради тежките метеорологични условия и аварии по мрежата.“

В момента Кобрата се готви за битката си с бившия шампион на UFC – Жуниор дос Сантос, по новия правилник триад.

Осемте ни джудисти в тежка категория, водени от помощник треньора Ганчо Дойков, са на подготовка за Държавното първенство в Пазарджик, което е следващата седмица.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.