Начало Бокс Фен се озова на ринга вместо на трибуните
0

Фен се озова на ринга вместо на трибуните

Фен се озова на ринга вместо на трибуните
0

Изключително любопитна ситуация се разигра в един от подгряващите мачове на битката между Кел Брук и Амир Хан. Двамата се срещнаха на ринга на галавечерта в Манчестър в събота вечер, като Брук ликува след нокаут в 6-ия рунд над един от най-големите си съперници. Двубоят бе дългоочакван, предвид че британците разменяха закани един на друг вече няколко години, но така и не се бяха срещали на ринга.

В началото на програмата обаче друг мач прикова вниманието. Този в тежка категория между Фрейзър Кларк и Джейк Дарнел. Бронзовият медалист от Игрите в Токио победи с нокаут още в първия рунд. Съперникът му обаче съвсем спокойно може да бъде определен като „фен от публиката“.

Това е така, тъй като Дарнел обяви, че е попаднал напълно случайно в списъка с участници. Британецът призна, че е искал да си намери билет, за да гледа събитието в „Манчестър Арена“. Вместо това обаче, той е бил уреден направо с участие в него!

Бях на откритата тренировка в сряда и питах мениджъра ми дали може да ми намери билет за шоуто. Той бе категоричен, че това няма как да се случи. След това, в четвъртък ми се обади „Имаш билет, но той е за ринга, ще се биеш с Фрейзър“. Казах му, че няма проблем“, разкри Дарнел.

Той тренира бокс от няколко години, като има един мач в галавечер с голи юмруци – загуба през 2018 година. Дарнел направи впечатление с миловидната си физиономия и огромния бирен корем.

Работя с деца в затруднено положение и взех едно от тях с мен. Той тъкмо започна да тренира бокс. Искаше много да дойде и да види останалите участници. Така че нещата се уредиха и за двама ни“, разказва още Джейк.