Начало Бокс Конър Макгрегър също се присмя на Мейуедър

Конър Макгрегър също се присмя на Мейуедър

Конър Макгрегър също се присмя на Мейуедър
0

Бившият шампион на UFC в категория перо и лека категория Конър Макгрегър също изрази мнението си за двубоят между Флойд Мейуедър и Теншин Насукава. Ирландецът бе красноречив в социалните мрежи, но от думите му става ясно, че не е впечатлен от представянето на американския боксьор.

Ирландският боец и Флойд направиха много пари заедно в боксовия двубой, който изиграха през лятото на 2017 година, но винаги са се конкурирали кой прави повече. Ето какво каза „The Notororious“ за сумата, която Флойд ще прибере за двете минути, в които беше на ринга с японския си съперник.

„Тези 9 милиона няма да те държат дълго пред мен в класацията.“, публикува в Туитър Макгрегър. Бившият шампион при 65 и 70-килограмовите засяга класацията на списание Forbes за най-богати спортисти.

Изпълнителният директор на „Mayweather Promotions“ Ленър Елерби не пропусна да отговори, но реакцията му бе саркастична:

„Шампионе, при цялото ми уважение, не съм сигурен, че искаш такъв пердах отново“

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".