Начало Бокс Ковнацки: Хора умират на ринга, а Риус приема бокса за шега
0

Ковнацки: Хора умират на ринга, а Риус приема бокса за шега

Ковнацки: Хора умират на ринга, а Риус приема бокса за шега
0

Анди Руис загуби реванша с Антъни Джошуа, а с това и титлите си в тежка категория. След двубоя мексиканецът призна, че славата и богатството са му повлияли, а в месеците преди втория мач с британеца се е отдал на купони. Отношението му към бокса не се хареса на колегата му Адам Ковнацки.

„Джошуа се боксира добре. Той имаше добър план, следваше го и успя да го изпълни. Надявах се той да се справи по-добре. Може би да нокаутира Руис“ каза Ковнацки.

„Боксьори умират на ринга, а Руис не приема бокса насериозно. Нелепо е, защото той знаеше, че разполага с шест месеца, за да се подготви за най-голямата битка в живота си. Но той искаше да излезе и да се забавлява.

Всеки има своите приоритети. Неговите всъщност не са били да притежава тези колани, те просто са били част от неговия стил на живот„, продължи полякът.

„Ако Руис се върне и постигне няколко победи, не виждам защо да не проведе трети двубой с Джошуа. Но определено не веднага“, завърши Ковнацки и допълни, че би приел двубой с мексиканеца.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.