Начало Бокс Красюк: Саудитската оферта към Фюри ще е последната в кариерата му (ВИДЕО)

Красюк: Саудитската оферта към Фюри ще е последната в кариерата му (ВИДЕО)

Красюк: Саудитската оферта към Фюри ще е последната в кариерата му (ВИДЕО)
0

Тайсън Фюри и Олександър Усик изглежда ще направят още един финален опит, за да обединят всички значими пояси в тежка категория и най-накрая дългото чакане за безспорен шампион в дивизията да приключи. Мениджърът на украинеца – Александър Красюк, заяви в последното си интервю за iFL TV, че британецът съвсем скоро ще получи финалната оферта от саудитска страна.

До колкото ми е известно, те ще му изпратят официалната оферта съвсем скоро. Тогава всичко ще бъде изцяло в ръцете на Тайсън – приема или приключва. Ние направихме всичко по силите си, за да реализираме този бой, и сега топката е в полето на Тайсън. Предложението е за всичко или нищо. Ако приеме, тогава ще получи най-големият мач в кариерата си. Ако се поколебае или започне отново да търгува, да увърта, тогава ще стане ясно, че не е сериозен и трябва да се откаже от пояса си и да се пенсионира. Не за месец или седмица, а завинаги“, каза Красюк.

„Циганския крал“ в момента е в Тайланд, където промотира своята линия спортно облекло, а преди седмица бе в Австралия, за да потърси място за следващия си двубой.

Олександър Усик междувременно се готви за битката си срещу задължителния претендент Даниел Дубоа, която ще се състои на 26 август във Варшава.