Начало Бокс Крис Юбанк: Трябва да извадим най-доброто от ситуацията
0

Крис Юбанк: Трябва да извадим най-доброто от ситуацията

Крис Юбанк: Трябва да извадим най-доброто от ситуацията
0

Временният шампион в средна категория на WBA Крис Юбанк-младши вярва, че при настоящата ситуация на обща карантина и липсата на боеве и възможност за посещение на тренировъчната зала, боксьорите не трябва да забравят, че след възобновяване на дейността, тези, които са готови за това, ще бъдат извикани първи на ринга.

„Всички ние ще бъдем в едно и също положение – чакаме новини за следващата стъпка. Най-доброто, което ние можем да направим в тази ситуация, е да бъдем подготвени. Някои боксьори използват тази възможност да работят върху себе си. Всъщност няма какво повече да правим освен тренировки. Ще има такива, които ще излязат от тази ситуация по най-добрия възможен начин„, каза Юбанк.

Самият Юбанк, преди да започне пандемията на коронавирус, започна да тренира под ръководството на световния шампион в четири тегловни категории Рой Джоунс-младши в домашния фитнес в Пенсакола, САЩ, и продължи да тренира там.

Други момчета ще бъдат разочаровани, защото не знаят кога ще започнат следващия двубой и залите им са затворени. Но те трябва да импровизират. Познавам човек, който работи за крака с приятелката си в градината. Харесва ми, уважавам го. Бъдете активни“, добави той.