Начало Бокс Кръстева: Медалът е плод на дългогодишен труд и екипна работа

Кръстева: Медалът е плод на дългогодишен труд и екипна работа

Кръстева: Медалът е плод на дългогодишен труд и екипна работа
0

Стойка Кръстева остана здраво стъпила на земята след гарантирането на олимпийския медал от турнира по бокс на Токио 2020. Националната състезателка в категория до 51 килограма победи Юан Чанг от Китай и си гарантира поне бронз от Игрите.

“Най-важни са дългогодишният труд и екипната работа. Дали се е опитвала да ме дразни? Това го има в играта – всеки противник си изгражда различна стратегия. В нашия случай нашата беше по-добра и печеливша. Комбинацията от удари е моята тактика, това е стратегията, която ми е изградил треньорът“, призна щастливата Кръстева секунди след успеха пред БНТ.

„Аз съм длъжна като състезател да изпълнявам тактиката на треньора и смятам, че това е разковничето да се поздравим с успеха“.

„Още тръгвайки от България казах – тренирали сме достатъчно, много сме подготвени, надявам се просто да успеем да покажем всичко, което сме изградили през последните години. Какъв ще е медалът, времето ще си покаже. Знаем доста за съперничката на полуфинала, в категорията всички се познаваме”, допълни медалистката ни.

Снимки: Lap.bg

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.