Начало Бокс Кубрат Пулев с пример към децата навръх 1-ви юни (ВИДЕО)
0

Кубрат Пулев с пример към децата навръх 1-ви юни (ВИДЕО)

Кубрат Пулев с пример към децата навръх 1-ви юни (ВИДЕО)
0

Двукратният претендент за световните титли в тежка категория на професионалния бокс – Кубрат Пулев (28-2) се включи с благородна инициатива навръх Деня на детето, 1 юни. Кобрата засади 20-ина дръвчета заедно с учениците от 125-о училище „Проф. Боян Пенев“.

Той заяви, че се опитва да бъде пример за по-младото поколение. „Това е изключително важно в този ден да се мотивират младите да пазят природата. Естествено, България е Рай, но това нещо трябва да се пази и да се гради. Каквото и да кажа на децата, важен е примерът. Те са на такава възраст, че много-много не слушат и не чуват. Интересуват ги игрите, но въпреки всичко копират. Личният пример е важен за тези деца и няма нужда да им говорим каквото и да било. Те го разбират”, каза Пулев.

Относно връщането си на ринга след загубата от Антъни Джошуа през декември, той сподели: „Още тази година трябва да направя един мач, най-вероятно в Щатите и трябва да победим. Не искам да казвам име на евентуален съперник, защото не искам да разбутвам пластовете и да ви излъжа. Брат ми Тервел също трябва да играе през август или септември, ще видим срещу кой противник”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.