Начало Бокс Малко момиче разчувства Кобрата в Благоевград
0

Малко момиче разчувства Кобрата в Благоевград

Малко момиче разчувства Кобрата в Благоевград
0

Големите звезди на българския професионален бокс – Кубрат и Тервел Пулеви се срещнаха със свои почитатели в Благоевград. Двамата посетиха града по покана на местния фен клуб. Визитата е била инициирана още преди битката на Кобрата с Антъни Джошуа на 12 декември, но заради ограниченията във връзка с епидемията от коронавирус, срещата е била отложена, каза за БТА Кубрат Пулев.

Тук сме да промотираме спорта като цяло, защото в тези времена, когато и финансово не са много добре клубовете в страната във всеки един спорт, една такава мотивация би била доста добра за младите”, посочи Кобрата и допълни, че те като деца също са се срещали с големи шампиони, което им е давало смисъл и мотивация за бъдещето.

Бившият двукратен претендент за световните титли в тежка категория получи неочакван подарък. Малко момиче е дало на Кубрат талисман, който да му помага на ринга.Получих едно левче, такъв подарък не бях получавал, едно левче от едно малко момиченце, което каза „Моля ви, вземете го за късмет от мене”, разказа по-големият от братя Пулеви. Той заяви, че ще пази талисмана, защото е подарен от „изключително чисто създание – едно малко дете, което го дава от сърце”.

struma.com

За срещата с феновете в Благоевград са пристигнали хора от всички възрасти. Всеки от тях е получил картички с автографи от двамата боксьори.