Начало Бокс Пулев в добра форма и настроение след мача с Джошуа (СНИМКИ)

Пулев в добра форма и настроение след мача с Джошуа (СНИМКИ)

Пулев в добра форма и настроение след мача с Джошуа (СНИМКИ)
0

Кубрат Пулев показа силен дух след загубата от световния шампион в четири версии Антъни Джошуа. Двубоят се игра в събота в Лондон, Великобританият, а българският боксьор бе нокаутиран в 9-ия рунд.   Въпреки че понесе 116 точни удара, от които 48 мощни, Кобрата е без сериозни поражения по тялото и лицето си. Дори изглежда сякаш не е имал тежък 9-рундов двубой.

Денят след битката за четири от петте световните пояси (WBA, WBO, IBO и IBF) Кубрат направи разходка из Лондон. В продължение на точно 1 седмица той бе напълно изолиран с щаба си в хотела до зала „Уембли Арена“ и това бе първото му показване навън. Кобрата бе придружаван от брат си Тервел, койти сподели снимки в социалната мрежа и призна, че Кубрат е бил често разпознават по улицата.

По снимките се вижда, че българският боксьор в тежката категория е обект на огромен интерес от страна на феновете. От своя страна той ги е зарадвал със снимки за спомен, на които си личи, че е във високо

„В отлично настроение и дух на разходка. Кубрат беше разпознат на мига от хората, дори през маска“, коментира Тервел Пулев, който също е професионален боксьор, но в полутежка категория. Олимпийският ни бронзов медалист от Игрите в Лондон през 2012 г. бе плътно до по-големия си брат преди и по време на срещата с Джошуа.
Кубрат Пулев се прибира тази вечер в България. Очаква се той да пристигне около 23 ч. Все още не е говорил официално пред медиите след опита да атакува световния връх в тежката категория.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.