Начало Бокс Кубрат Пулев в екипа на Тервел в Танзания
0

Кубрат Пулев в екипа на Тервел в Танзания

Кубрат Пулев в екипа на Тервел в Танзания
0

Кубрат Пулев ще бъде в екипа на брат си Тервел, който ще се бие срещу намибиеца Викапита Мероро на 29 януари в Танзания.

Приехме, защото нямаме време за чакане и губене. В екипа е и Кубрат. Той също ще пътува с нас. Ще има и други треньори. Ще дойде и Ибен Кейсън от Лас Вегас. Пак сме си познатите лица и се надявам да се поздравим с успеха“, заяви Тервел Пулев.

Любителите на бокса ще могат да проследят завръщането на ринга на Тервел Пулев в ефира на DIEMA SPORT. Двубоят идва след…

Публикувахте от Тервел Пулев / Tervel Pulev в Петък, 22 януари 2021 г.

До момента в своята професионална кариера по-малкият от братя Пулеви има рекорд от 15 победи в 15 мача. Неговият съперник пък има 28 успеха и 7 поражения.

Рекорден брой зрители ще гледат сблъсъка на Тервел Пулев

Повече от един милиард зрители ще могат да гледат двубоя на Тервел срещу Мероро. Това са прогнозните данни на компаниите, които организират събитието – Global Boxing Stars и Jackson Group. Целта на организаторите е да популяризират професионалния бокс, а и организирането на толкова силни гали на Африканския континент. Сблъсъкът на Тервел Пулев е част от първата подобна боксова гала, а след нея трябва да бъдат организирани още 5 подобни по мащаб събития.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.