Начало Бокс Кубрат Пулев води преговори за иновативна битка между бокс и ММА

Кубрат Пулев води преговори за иновативна битка между бокс и ММА

Кубрат Пулев води преговори за иновативна битка между бокс и ММА
0

Професионалният боксьор Кубрат Пулев е много близо до участие в иновативна галавечер. Събитието е организирано от набиращата сила Triller Fight Club, която на 27 ноември в Арлингтън, Тексас, ще изправи боксьори срещу ММА бойци.

В медиите се появи информация, че Кобрата ще се бие срещу Витор Белфорт в главното събитие. Пред Boec.BG Пулев потвърди, че в момента се водят преговори.

От промоутъра представят „нов тип боен спорт“, наречен триад.

Ще включва правила от смесените бойни изкуства и бокса, като състезателите ще влязат в триъгълен ринг. Ръкавиците ще са компромисни между двата спорта, ще са позволени хващания. От Triller допълват, че искат да създадат равностойни условия за двата типа бойци. Рундовете ще са по две минути.

Специален гост на шоуто ще е „Металика“.

Организаторите обявиха имената на още двама участници – Франк Мир и Майк Пери.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.