Начало Бокс Лара и Уорингтън завършиха при техническо равенство

Лара и Уорингтън завършиха при техническо равенство

Лара и Уорингтън завършиха при техническо равенство
0

Джош Уорингтън ще трябва да почака за своето отмъщение срещу Маурисио Лара. На мексиканеца му се отвори ужасна аркада след серия сблъсъци глава в глава.

Мачът беше отсъден като техническо равенство в края на втория му рунд.

Около 20 хиляди души останаха разочаровани от видяното, надявайки се на победа на „Война от Лийдс“.

„Щях да се разплача, след като чух решението да прекратят мача, защото знаех колко са разочаровани феновете“, сподели след срещата Уорингтън.

„Всички тези хора платиха тежко изкараните си пари да ме гледат как печеля, но боксът понякога е много тежък. В края на първия рунд си мислих, че мачът е мой. Извинявам се на всички.“

След галавечерта промоутърът Еди Хърн заяви, че контузията на Лара е толкова тежка, че той няма да може да се боксира до следващата година.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.