Начало Бокс Лари Холмс: Сега тежката категория е толкова зле, че започвам да гледам кеч

Лари Холмс: Сега тежката категория е толкова зле, че започвам да гледам кеч

Лари Холмс: Сега тежката категория е толкова зле, че започвам да гледам кеч
0

Легендарният боксьор Лари Холмс срина от критики настоящите си колеги в тежка категория. Според него те не умеят базови техники, а освен това постоянно се отбягват помежду си.

В края на изказването си дори стигна до крайност, че ще започне да гледа кеча вместо настоящите бойци.

„Бойците днес не са като тези, с които аз се срещах. Ние се биехме постоянно с другите от Топ 10 и не избягвахме никого“, започна Холмс.

„Ако искаш да изкарваш пари, трябва да си ги заслужиш. Тези битки трябва да се случват. Аз бях част от тежка категория и затова сега искам да гледам най-добрите един срещу друг в дивизията.“

„Фюри, Уайлдър и Джошуа нямат умения. Трябва да се удря, не може само да пускаш прави. Преди не беше така и боксът беше атракция. Знаете ли какво? Не можеш да ме удариш с дясната ръка, защото винаги знаех как да се предпазя – сега не могат да направят комбинация едно-две и да направят движение в защита“, продължи да критикува легендата.

„Не може да поемаш тези удари, вижте Джошуа. Сигурно се опита да докаже, че и той може да ги поема, не зная. Дали се опита да опровергае критиците или просто защитата му е слаба, ще разберем на реванша с Усик.“

„Сега боксьорите в тежка категория са толкова зле, че по-добре да гледам кеча“, добави Холмс.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.