Начало Бокс Легендарен световен шампион разнищи Джени Суши и защити Кобрата
0

Легендарен световен шампион разнищи Джени Суши и защити Кобрата

Легендарен световен шампион разнищи Джени Суши и защити Кобрата
0

Легендарният британски боксьор Джони Нелсън, който повече от 7 години бе шампион в средна категория на WBO и 13 пъти защити пояса си (от 1999 до 2005 г.), заяви, че действията на репортерката Джени Суши вредят на жените като цяло и на дамите, които се опитват да си вършат работата в боксовия свят.

След като се запозна с претенциите на Кралицата на голото суши и подробностите около скандала с Кубрат Пулев, британецът, който в момента е анализатор на „Скай Спортс“, каза, че не разбира и не подкрепя действията на американката.

„Видяхте какво се вижда. Нe е като някой да ви го преразказва. Видяхте какво се вижда. Знаете ли какво? Тази млада дама, изобщо не прави добра услуга на всички онези жени, които са били сексуално насилвани. Тя ги връща с 10, 20 години назад. Защото не върви да се оплаквате от вълка, а в следващия момент да танцувате близо до него… на парти.

Със сигурност тя не изглежда толкова съсипана, нито толкова съкрушена, колкото се опитва да се изкара в момента, защото Пулев седи там, а тя танцува в скута на някакъв мъж“, заяви Нелсън. Джени Суши и адвокатката ѝ Глория Олред предявиха претенции към българския боксьор, след като той я целуна по време на интервю след победата му над Богдан Дину в Калифорния. В отговор от щаба на Пулев публикуваха видео, на което се вижда как Дженифър Равало танцува предизвикателно на партито на българите след мача и въпросното интервю.

„Всеки един разумен съдия би те изхвърлил от съдебната зала, след това видео. Абсурдно е! Много млади жени се опитват да влязат в света на бокса. Когато една жена прави такива неща, които очевидно противоречат на това, което казва, тя не им прави добра услуга. Тя прави едно, а казва друго. Всеки съдия би я изгонил от съдебната зала! Мислите, че ще я насърча, ще кажа да действа, но не. Тя не изглежда толкова съсипана. Да, може просто да не е знаела как да реагира. Но след това? Кой е този? Приятел, мъж, непознат? Кой е? Няма значение. До него седи човекът, който е обвинила в сексуално посегателство.

Със сигурност тя не прави услуга на жените! Не казвам, че трябва да спре да бъде репортер. Просто си противоречи. Сякаш се подиграва на всички други момичета в нашия спорт! Те се опитват да се борят, да пробият в бокса. А с това… Тя им прави доста мръсно. И на себе си не прави услуга“, допълни той.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.