Начало Бокс Майдана се завръща през юли (ВИДЕО)

Майдана се завръща през юли (ВИДЕО)

Майдана се завръща през юли (ВИДЕО)
0

След като преди месец Маркос Майдана (35-5-0) започна усилени тренировки за завръщане на професионалния ринг, днес стана ясно, че бившият шампион на WBA в супер лека и полусредна категория ще направи своя повторен дебют това лято.

Все още няма официална дата или съперник за „Китаеца“, но хората от щаба му споделиха, че това ще се случи през месец юли.

За близо три седмици аржентинецът е свалил малко над 10 килограма и сега тежи около 86 кг. От отбора на 35-годишния нокаутьор споделиха, че планират първата среща на Майдана да бъде в супер-полусредна категория, където лимитът е 69.5 кг.

Голямата цел е до края на годината или в началото на следващата той да се завърне в полусредната категория, където постигна едни от най-големите си победи.

Преди да прекъсне активната си кариера през 2014 г., Майдана бе известен с това, че в месеците между мачовете си качваше по 15 килограма, но стопяването им никога не представляваше проблем за него и именно в това се корени надеждата за безпроблемното сваляне на останалите приблизително 16 кг.