Начало Бокс Майк Пери пожела боксов мач без ръкавици срещу бившия шампион на UFC Еди Алварез

Майк Пери пожела боксов мач без ръкавици срещу бившия шампион на UFC Еди Алварез

Майк Пери пожела боксов мач без ръкавици срещу бившия шампион на UFC Еди Алварез
0

Майк Пери се нуждаеше само от три битки, за да стане лице на BKFC, но след като подписа изгоден нов договор, за да остане в промоцията, той има още по-големи планове за бъдещето.

Докато в момента тренира като резерва за боксовия мач между Логан Пол и Дилън Донис на 14 октомври, 31-годишният нокаутьор вече е започнал разговори с BKFC относно следващата си битка. Нищо не е официално предложено или подписано, но Пери се е насочил към поне един потенциален опонент, бившия шампион на UFC Еди Алварез.

Чух, че говорят за следваща битка през ноември или декември,” подразни Пери, когато говори за MMA Fighting. „Не знам дали трябва да го кажа, не искам да си създавам проблеми. Може би това беше последното ми съ-главно събитие. Това е лесна работа за мен.

Алварез направи дебюта си с голи юмруци през април с победа над Чад Мендес като ко-хедлайнер на същата карта, в която Пери победи бившия шампион на UFC в средна категория Люк Рокхолд в главното събитие.

Битката с Алварез ще добави още едно легендарно име към резюмето на Пери, но дори и тази битка да не се случи, той е уверен, че BKFC ще му намери някой друг, който да си заслужава времето.

тагове: