Начало Бокс Майк Тайсън: Искам Холифийлд и Люис до края на годината

Майк Тайсън: Искам Холифийлд и Люис до края на годината

Майк Тайсън: Искам Холифийлд и Люис до края на годината
0

Майк Тайсън е готов за още два демонстративни боксови двубоя след 15-годишно прекъсване. Най-младият световен шампион в тежка категория се е прицелил към срещи с Ивендър Холифийлд и Ленъкс Люис.

„Железния Майк“ си пожела нова среща с двамата си някогашни съперници до края на 2021 година.

„Искам Холифийлд и Люис до края на годината“, Тайсън сподели в своя подкаст.

„Искам и двамата. Ще мога да организирам тези две срещи през 2021. След като се срещна с тях, мога да продължа живота си спокойно. Това са демонстративни мачове, нека не забравяме, че те нямат значение за официалната статистика.“

Майк Тайсън беше спрян от Холифийлд в 11-ия рунд на сблъсъка им през 1996 година. През 1997 той беше дисквалифициран.

На реванша под aфект отхапа част от ухото на Ивендър.

Ленъкс Люис пък приключи „Железния“ в 8-ия рунд на мача им през 2002. Тогава Майк се оплака, че никога няма да успее да го победи, защото е твърде голям.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.