Начало ММА Мораеш шокира Демитриус Джонсън във втория рунд

Мораеш шокира Демитриус Джонсън във втория рунд

Мораеш шокира Демитриус Джонсън във втория рунд
0

Шампионът на ONE в категория „перо“ – Адриано Мораеш, защити титлата си срещу Демитриус Джонсън. Бразилецът нокаутира именития си съперник във втория рунд от срещата им на събитието „ONE on TNT I“.

„Могъщата мишка“ беше считан за фаворит и при победа влизаше в историята, но отново се доказа, че бойците на ONE са много корави.

Двамата се изправиха в основния сблъсък на галавечерта в Сингапур.

По-високият Мораеш държеше Джонсън на дистанция и го провокираше да инициира скъсяване, като по този начин се откриваше за контри.

Бразилецът улови кик на бившата UFC звезда и последва опит за събмишън. Мораеш завърши първия рунд от топ позиция, след като не успя да приключи хватката за предаване.

Във втората част „Могъщата мишка“ сменяше гардовете и изглеждаше на ниво. Агресията му започваше да дава резултат, но тогава дойде решителният момент – шампионът пласира комбинация от два бързи удара, които пратиха американеца на пода.

Мораеш заби позволено коляно и приключи съперника си 2:24 минути след началото на рунда.

Така той запазва пояса си на водещата азиатска верига и отново доказа, че е страхотен шампион.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.