Начало Бокс Майк Тайсън изуми всички на плажа (СНИМКИ)
0

Майк Тайсън изуми всички на плажа (СНИМКИ)

Майк Тайсън изуми всички на плажа (СНИМКИ)
0

На 30 юни Майк Тайсън отпразнува 54-ия си рожден ден, но изумява феновете си с формата си последните месеци. Тези дни Железния успя да прикове погледите към себе си на плажа в Лос Анджелис, където участва във фотосесия.

Тайсън бе заснет да носи две кофи с риба, които бяха използвани за тежести. Той се въплати също така в ролята на спасител, а в момент от снимките се появи до клетка на акула. Потребителите на социалните мрежи бяха впечатлени от формата на легендарния спортист.

„Мога да си представя колко пари е похарчил Майк, за да си възвърне тази форма“, пише негов фен, а друг добавя:„Тъжно е да осъзная, но на 30 години съм далеч от тази форма“.

Тайсън се готви да се върне на ринга за поредица демонстративни двубои. Един от най-вероятните съперници на легендата е дългогодишният му съперник Евандер Холифийлд, от когото Майк загуби два пъти. Тайсън също така предизвика шампиона в леката тежка категория на UFC Джон Джоунс, който изрази готовност и обеща да не чупи нищо на легендарния боксьор.