Начало Бокс Екзекутор на Майк Тайсън се завръща на 46 години

Екзекутор на Майк Тайсън се завръща на 46 години

Екзекутор на Майк Тайсън се завръща на 46 години
0

Дани Уилямс съвсем не мисли да спира с бокса – дори напротив. 46-годишният ветеран ще се завърне още този уикенд срещу непобедения Гюней Артак. Мачът е за титлата на Германия и ще се проведе в Хамелн.

Артак е много опасен нокаутьор. До момента завършва и шестте си мача за по-малко от три рунда! Освен с тежките си попадения бившият кикбоксьор е известен и с… това, че е футболен съдия. Той получава професионален лиценз през 2016 година. Можем да предположим дали феновете по стадионите внимават с обидите към него.

Уилямс е известен с победата си над Майк Тайсън през 2004 година. Не са много хората на тази земя, които могат да се похвалят, че са нокаутирали „Железния Майк“. В богатата си професионална визитка има 53 успеха и 28 поражения. Едно от тях е за световната титла от Виталий Кличко, отново през 2004 г.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.