Начало Бокс Майк Тайсън: Жених се три пъти, за да не се самоубия
0

Майк Тайсън: Жених се три пъти, за да не се самоубия

Майк Тайсън: Жених се три пъти, за да не се самоубия
0

Легендарният боскьор Майк Тайсън е може би най-страховитият боец, който някога е излизал на ринга. Но в личния си живот Железния е доста различен и сам признава това.

В автобиографията си Тайсън споделя неведнъж, че всъщност е имал комплекси, а освен това редовно е плачел преди мачове. Сега той направи ново разкритие за живота си, което е свързано с трите му брака.

Първият брак е с Робин Гивънс през 1988 г., но приключва точно след година. Вторият брак идва през 1997 година с Моника Търнър. Завършва шест години по-късно.

Третата сватба е щастлива за Тайсън. Той се жени за Лакиха „Кики“ Спайсер, с която е и до днес.

„Остарявайки, започвам да гледам на жените по различен начин. Когато си млад -гледаш на тях като на удоволствие. Идва средната възраст и тогава гледам на тях като на половинката, която да ме накара да разбера, че съм мъж. В сегашния етап от живота ми, жените са мои учители.

Ако мъжът поне малко не се страхува от жена си, то той не живее живота си както трябва. Ожених се три пъти, защото не мога да живея без съпруга“, каза Тайсън.

„Ако нямам жена, ще се самоубия. Това е истината. Имам нужда от някой, когото да слушам. Аз съм такъв човек. Аз съм войник, който не може да мисли сам. Имам нужда от някой, когото да слушам“, допълва легендарният боксьор.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.