Начало Бокс Отново отложиха делото срещу Ковальов

Отново отложиха делото срещу Ковальов

Отново отложиха делото срещу Ковальов
0

Боксовата звезда Сергей Ковальов успя отново да протака проблемите си със закона. Според ESPN съдия Дуайт Мор е взел предвид скорошната смяна на адвокатите на руснака. Това е поредно отлагане по делото срещу бившия първенец в полутежка категория.

През юни Ковальов беше арестуван в Биг Беър, Калифорния. Тогава той органите на реда го задържаха за нападение и нанасяне на средна телесна повреда. Бившият световен шампион счупил носа на жена, която се опитвал да ухажва, но без успех. Пледира, че е невинен.

Жертвата Джейми Фронц заведе иск за 8 милиона долара срещу Ковальов, като пояснява, че има и разместен прешлен на врата и е получила сътресение. Руснакът плати гаранция в размер на 50 хиляди долара. Все още не е ясно кога ще отговаря за действията си, а запознати очакват делото да се проточи с години.

Снимка: БТА
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.