Начало Бокс Майк Тайсън обучава Джеймс Уилсън – Звярът

Майк Тайсън обучава Джеймс Уилсън – Звярът

Майк Тайсън обучава Джеймс Уилсън – Звярът
0

Майк Тайсън още не е забравил уменията си в бокса. „Най-лошият човек на планетата“ демонстрира някои от тях във видео, на което дава съвети на непобедения до момента професионален боксьор – Джеймс Уилсън.

„Чест е за мен да имам за ментор Майк Тайсън. Страхотно е той да наблюдава моите срещи и да ми дава съвети“ , заяви Уилсън пред FightHype.com.

„Звярът“ има на сметката си до момента седем победи в супертежка категория, от които шест с нокаут. В последната си среща, на 21 март тази година, обаче Уилсън завърши наравно срещу Мигел Кубос.

32-годишният американец има и пет срещи в ММА между 2012 и 2014 година. В тях Уилсън записва 3 победи и две загуби.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".