Начало Бокс Майки Гарсия: Не си избирам лесни съперници

Майки Гарсия: Не си избирам лесни съперници

Майки Гарсия: Не си избирам лесни съперници
0

Бившият световен шампион в четири теглови категории – Майки Гарсия, гледа много сериозно на сблъсъка си с Джеси Варгас. Гарсия се завръща на ринга след почти година отсъствие на 29 февруари. Съперникът му е поставен под №5 в ранглистите на WBC и WBO.

„Битката с Джеси ще изкара най-силните ми страни наяве“, сподели Гарсия пред fightnews.com.

„Това не е лек мач, аз не си избирам лесни съперници. Постигнахме съгласие с Еди Хърн, защото това е най-добрият шанс пред мен в момента. Името на Джеси веднага прикова вниманието ми.“

Запознати твърдят, че Майки Гарсия отново качва килограми, за да избегне Василий Ломаченко. След първата си загуба при професионалистите от Ерол Спенс, ново поражение може да застраши сериозно кариерата на Гарсия.

Именно затова роденият в САЩ боксьор ще се опита да натрупа поне 2-3 победи и тогава да приеме предизвикателството на Лома.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.