Начало Бокс Мейуедър на Дубай вече тренира за мача с… Мейуедър
0

Мейуедър на Дубай вече тренира за мача с… Мейуедър

Мейуедър на Дубай вече тренира за мача с… Мейуедър
0

Звездата от Ютуб пространството „Мъни Кикс“ започва подготовка за демонстративния боксов мач с легендата Флойд Мейуедър. 20-годишният арабин Рашид Белхаса ще се изправи срещу непобедения на професионалния ринг „Мъни“ на върха на небостъргача „Бурж Ал Араб“ в Дубай на 20 февруари.

Събитието е чакано с голям интерес, предвид че това ще бъде първи подобен боксов мач на толкова нетрадиционно място. Там няма да има зрители, като шоуто ще се излъчва единствено по платени канали.

Мейуедър на Дубай, както сам се определи Белхаса наскоро, публикува в социалните мрежи няколко кадри от началото на подготовката си. „Мъни Кикс“ вече е участвал в няколко подобни демонстративни боксови двубои, които са били с цел събиране на средства за благотворителност. Той има две победи, включително една с доста брутален нокаут.

Мейуедър е много бърз – трябва да съм близо до него и да опитам да го засипя с удари. Не се самозалъгвам, да участвам в такова събитие с легенда като Флойд, за мен е чест. Но ще дам всичко от себе си. Не се знае, един удар може да обърне всичко“, коментира Белхаса.

Той вече е водил разговори за стратегия и съвети с британската звезда Амир Хан. Освен това се е консултирал и с Логан Пол, който през миналото лято игра 8 рунда и завърши наравно с Мейуедър.