Начало Бокс Мейуедър обяви петимата най-добри в историята

Мейуедър обяви петимата най-добри в историята

Мейуедър обяви петимата най-добри в историята
0

Легендарният боксьор Флойд Мейуедър-младши, който стана световен шампион в пет тегловни категории и спечели бронз на аматьорския ринг на Олимпийските игри, сподели своите пет най-добри боксьори в историята на този спорт.

Естествено, Мейуедър се постави в този списък, останалите четирима спортисти също са легенди за бокса.

Трябва да включим Пернел Уитакър в този списък, както и Робърт Дюран. Що се отнася до тежката категория,трябва да отдам признание на Лари Холмс. Лари победи всички по негово време. Когато Холмс загуби от Майк Тайсън, той беше победен от млад и гладен шампион и по това време се завръщаше след едногодишна почивка“, написа Мейуедър.

Арън Прайър. Единствената причина Прайър да загуби битката е заради наркотици. Той загуби само една битка и само заради наркотици “, добави американската легенда.

Преди месец Мейуедър проведе демонстративен двубой срещу блогъра Логан Пол. Флойд имаше осезаемо предимство през всичките осем кръга, но според правилата на битката победител не беше обявен.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".