Начало Бокс Мейуедър отказа Насукава в първия рунд

Мейуедър отказа Насукава в първия рунд

Мейуедър отказа Насукава в първия рунд
0

Флойд Мейуедър се изправи срещу японската кикбокс сензация Теншин Насукава в приятелски боксов двубой на събитието RIZIN 14, което се проведе в Токио, Япония.

Боксовата легенда и младият Насукава оглавиха бойната гала вечер в новогодишната нощ в азиатската столица в шоу, което беше по изцяло боксови правила, но без съдии и без официален резултат, който да бъде вписан в статистиките на двамата. „Money“ сподели в една от последните си медийни изяви, че ще прибере солидната сума от 9 милиона долара за 9-те минути в ринга с Теншин.

Японецът се появи на ринга с бели гащета и златен ланец около врата си, а Флойд бе съпроводен от огромния си антураж на фона на подвикванията „ТМТ“. С емблематичната бейзболна шапка и бяла маска на лицето Флойд се качи на ринга, а малко след това и показа усмивката си за феновете в Сайтама Арена.

Флойд Мейуедър започна по-агресивно двубоя и при една минута след началото на рунда изпрати японецът на земята. Насукава показа сърце и се изправи, но след това бе повален на още два пъти с тежки десни крошета и треньорският щаб на младия кикбоксьор прекрати срещата. Само 40 секунди деляха Насукава от края на първия рунд, но кърпата бе хвърлена.

 

Ето и останалите резултати от основната бойна карта на RIZIN 14:

Киожи Хоригучи победи Дариън Калдуел с отказване (гилотина) в Рунд 3

Аяка Хамасаки победи Кана Асакура с отказване (армбар) в Рунд 2

Жири Прохаска победи Брандън Халсли с нокаут в Рунд 1

Габи Гарсия победи Барбара Непомуцено с отказване (американа) в Рунд 1

Деймиън Браун победи Дарън Крушанк с отказване (гилотина) в Рунд 1

Миу Ямамото победи Мика Нагано с единодушно съдийско решение

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".