Начало Бокс Младен Манев-Нинджата: В затвора повярвах в Господ (ВИДЕО)

Младен Манев-Нинджата: В затвора повярвах в Господ (ВИДЕО)

Младен Манев-Нинджата: В затвора повярвах в Господ (ВИДЕО)
0

Затворът е променил един от най-големите таланти в българския бокс Младен Манев-Нинджата. Преди 11 години той спечели бронзов медал от Европейското първенство и беше много близо до класиране на Летните олимпийски игри в Лондон 2012.

„Бях буйна глава. Кратко и ясно. На млади години е така. Вината не е само в мен. Не крия, че бях близо три години в затвора – признава Манев в най-личното си интервю за YouTube канала „Спортната джунгла“. – Бяха едни от най-хубавите ми години. Не съжалявам, защото това е животът. Боксът ме е предпазвал. В затвора се зачетох и повярвах в Господ. Има някаква сила, която е омиротворява. Не ставаш прекалено мирен, като някоя шматка, но си по-мъжкар. Има нужда от воля, защото книгите не помагат. Ако изпаднеш в лоши ситуации или си негативно зареден, спортът най-помага. Съхрани ме в затвора.“

Вижте още в интервюто за YouTube канала „Спортната джунгла“ какви са целите в професионалния бокс на Младен Манев. Кога е неговият следващ мач и какви съвети даде на младите спортни таланти.