Начало Бокс ММА треньор: Масвидал ще шокира много хора срещу Канело

ММА треньор: Масвидал ще шокира много хора срещу Канело

ММА треньор: Масвидал ще шокира много хора срещу Канело
0

Главният треньор на American Top Team и Хорхе Масвидал, Майк Браун, сподели пред MMAfighting.com, че резултатът от двубой между ММА боеца и Саул Алварез може и да шокира много хора.

„Ще бъде много оспорван двубой. Масвидал може да шокира много хора“, заяви ММА треньорът.

Непосредствено след като победи Нейт Диаз, боецът с пуерторикански корени предизвика Канело, който в същата вечер нокаутира Сергей Ковальов в единайстия рунд. Масвидал е категоричен, че ще търси двубой, който ще му осигури най-голяма печалба и такъв с Канело може би е най-точния избор.

През 2017 г. Конър Макгрегър получи деветцифрен хонорар за битката с Мейуедър и това доказа, че двубои между звезди на двата бойни спорта са възможни и са одобрявани от феновете.

Наставникът на Масвидал добави, че най-доброто оръжие на боеца му е неговата креативност. Това и огромният опит на бившия шампион на WEC го правят изключително опасен и на ринга според Браун.

„Винаги се уча от него. Има толкова много различни техники. Ставам по-добър, когато тренирам с него“, смирено споделя треньора на редица ММА звезди за Масвидал.

Новият носител на титлата „най-лошото к**еле“ сам е още по-уверен в себе си. Миналата седмица той разкри защо се счита за фаворит в битката.

„Мога да се боксирам. Удрям здраво. Доста разнообразен съм. Няма да се изморя в 12-рундов мач, особено ако имам достатъчно време да се подготвя за него. Чух, че сме ги убили като зрителски интерес. Сериозен съм, искам да се бия с Канело. Ще бъде малко разнообразие, бих пренесъл таланта си на друго място. Сигурен съм, че мога да шокирам света. В мача между Конър и Мейуедър видях много неща, добри и лоши. Видях, че те не могат да разчитат толкова добре действията ни, колкото ние техните. Нашите движения са по-различни. Покриваме пространствата другояче. Това им създава проблеми. Мога да отправя достатъчно удари по Канело, че да го накарам да си седне на задника. Очевидно ще търся нокаут. Нищо друго. Не искам да проявявам неуважение към Канело, защото смятам, че той е звяр. Невероятен е.Ще бъде чест да се изправя срещу него на ринга. Но той наговори едни глупости, че никой ММА боец няма да бъде предизвикателство за него. Сигурен съм, че не е така“, заяви категорично Масвидал.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.