Начало Бокс Мошеници лъжат хората на гърба на Тервел Пулев

Мошеници лъжат хората на гърба на Тервел Пулев

Мошеници лъжат хората на гърба на Тервел Пулев
0

Хора с нечисти намерения се опитват да мамят потребители на социалната мрежа Facebook. За това алармира самият Тервел Пулев, чийто фалшиви страници и профили приканват да се дават лични данни и дори банкови сметки.

Медалистът от Лондон 2012 апелира да не се доверяваме на евтините опити за измама:

„Получихме няколко идентични сигнала, че някой се опитва да прави измами от името на Тервел Пулев. Не се доверявайте да давате лични данни или да превеждате пари в каквито и да е игри. Защото е измама! Това е официалната ми страница!“, публикува Тервел Пулев.

Под поста на боксьора много хора изказват благодарността си, че е предавал картина от мача Антъни Джошуа – Кубрат Пулев.

Именно с добрината на Тервел се възползват измамниците, които се представят от негово име и описват измислени парични награди.

Boec.BG също приканва потребителите на социални мрежи да не споделят личните си данни толкова лесно. Нека помислим дали някоя популярна личност ще пожелае да узнае наша персонална информация в съмнителен Facebook чат. Също така за подобни игри и томболи се изисква присъствието на нотариус.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.