Начало Бокс Най-добрите нокаути на рожденика Усик (ВИДЕО)

Най-добрите нокаути на рожденика Усик (ВИДЕО)

Най-добрите нокаути на рожденика Усик (ВИДЕО)
0

Днес един от хегемоните в бокса – Олександър Усик, навършва 33 години. Украинският майстор не можа да намери конкуренция в полутежка категория, където унифицира световните пояси и стана първия носител на трофея „Мохамед Али“.

Ирония на съдбата или не – Усик и легендарният Али са родени на една и съща дата. На този ден почетохме паметта на един от най-великите спортисти с 30 от вечните му цитати.

Олександър Усик потърси предизвикателство в тежка категория. В „кралската дивизия“ украинецът дебютира с победа над Чаз Уидърспун и в момента е претендент №1 за титлата на Световната боксова организация.

Нека се насладим отново на най-добрите нокаути на Усик:

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.