Начало Бокс Не пуснаха Конър в малка италианска зала (СНИМКИ)
0

Не пуснаха Конър в малка италианска зала (СНИМКИ)

Не пуснаха Конър в малка италианска зала (СНИМКИ)
0

Конър Макгрегър може и да е световноизвестна звезда в бойните спортове, но и на него му беше трудно да се уреди да тренира в желаната зала.

Ирландецът реши да поработи върху боксовите си умения за двубоя с Мани Пакиао докато е на почивка в Италия и посети зала “Round Zero Gym” в Ла Специя. Заради мерките за ограничаване на разпространението коронавируса, обаче, собственикът на спортния център е отказал на Макгрегър да го пусне и да тренира в него.

Макгрегър (вдясно) със собственика на залата Лука Рикарди.

“Влезе през вратата и попита може ли да ползва залата за една седмица. Огледах редовните си клиенти и видях, че за него няма място. Трябваше да изпратя някого у дома, а тези хора ми плащат сметките, затова любезно му отговорих, че не можем да го приемем. Синът ми, обаче, ме убеди да го пуснем. Каза ми, че съм луд. Говорих с клиентите си и ги попитах дали имат нещо против. Естествено, всички се съгласиха, казах ми, че за тях ще е чест и отидоха в по-малка зала”, каза шефът на залата Лука Рикарди пред местния вестник “Чита дела Специя”.

Той дори е провел съвместно занимание с Макгрегър, като му е обърнал внимание на конкретен детайл от бокса, върху който да поработи за мача с Пакиао.

“Загря и ме помоли да тренира с него. Не ме беше срам, аз съм треньор и работих с него както с всеки друг. Забелязах, че почти никога не удря в тялото. Винаги търси удар в главата. Дадох му няколко съвета за мача с Пакиао. През цялото време се държах като професионалист, защото съм такъв. Бях емоционален само когато Конър направи спаринг със сина ми, обърна се към мен и ми каза, че момчето ми ще стане шампион”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.