Начало Бокс Малиняджи: Конър е некадърник
0

Малиняджи: Конър е некадърник

Малиняджи: Конър е некадърник
0

Поли Малиняджи подхвана нов епизод от враждата си с Конър Макгрегър и изля поредна порция обиди по негов адрес.

Двамата си разменят обиди от 2017 г. насам, когато ирландецът се подготвяше за боксовия си мач с Флойд Мейуедър младши, който, в крайна сметка, загуби. Сега Малиняджи използва чат с фенове в Instagram, за да „захапе“ отново Макгрегър заявявайки, че ирландецът не трябва да бъде хвален за победата си над Доналд Серони през януари, отнела му точно 40 секунди.

„Забавлявам се да му лазя по нервите, той е некадърник. Момчето изобщо не може да се бие. Трябваше да му намерят почти умрял съперник, за да спечели ММА мач. Всеки път му сритват задника, дори не се опитвам да го обидя. Всеки път, когото се бие, му сритват ши*ания задник, разказват му играта. Доналд Серони направи някои добри мачове на времето, но сега беше с единия крак през вратата“, каза Малиняджи.

Корените на враждата между двамата са от лагера на Макгрегър за двубоя с Мейуедър, от който се появиха любопитни снимки. На тях изглежда Конър е нокаутирал Малиняджи, като малко след това той напусна с гръм и трясък лагера на ирландеца. Оттогава Малиняджи не пропуска възможност да се заяде с Макгрегър и редовно го призовава да покаже целия запис от съвместните им тренировки.

„Хората ми казват: „Срам те е, защото той те нокаутира“, но изобщо не ме е нокаутирал. Не ме е злепоставял. Хората ужасно много искат да видят цялото видео и имат право, но никога няма да се случи“, добави Малиняджи.