Начало Бокс Нгану ще спечели в пъти повече пари за боя с Фюри, отколкото за цялата си UFC кариера

Нгану ще спечели в пъти повече пари за боя с Фюри, отколкото за цялата си UFC кариера

Нгану ще спечели в пъти повече пари за боя с Фюри, отколкото за цялата си UFC кариера
0

Франсис Нгану най-накрая ще сбъдне голямата си мечта, а именно да дебютира в професионалния бокс срещу може би най-добрия боксьор на нашето време – Тайсън Фюри. Парите, които ще му донесе тази среща, са в пъти повече от всичките хонорари, които е прибрал в цялата си кариера за UFC. Това поне твърди мениджърът му – Маркел Мартин, който говори пред The MMA Hour по темата.

Ще го кажа по този начин – торбата с парите ще е толкова голяма, че може да я изпусне напът към банката. Не знам какво искат да кажат хейтърите в момента, защото се опитвам да ги блокирам, но всички до един ще бъдат опровергани. Това ще промени живота му. Точно това планирахме и си представяхме, така че сме щастливи. Парите са много повече от тези в 14-те му мача за UFC. В пъти! Дори като шампион, за да изкара толкова пари, щеше да му се наложи да се бия в няколко мача“, каза Маркел.

По данни от MMA Salaries, „Хищника“ е заработил $3,7 млн. в октагона, а най-големият му хонорар е от мача срещу Стипе Миочич на UFC 260, когато прибира $580 хил. Това означава, че, според думите на агента му, той би следвало да спечели не по-малко от $7,5 млн., когато се качи на ринга срещу „Циганския крал“.