Начало Бокс Нгану: Знаех, че, ако се стигне до решение, няма да спечеля

Нгану: Знаех, че, ако се стигне до решение, няма да спечеля

Нгану: Знаех, че, ако се стигне до решение, няма да спечеля
0

Франсис Нгану е осъзнавал своите шансове срещу Тайсън Фюри и напълно разбира ситуацията, в която би изпаднал световния бокс, ако стигне до съдийско решение в негова полза срещу непобедения шампион в тежка категория, току преди мача му за безспорната титла срещу Олександър Усик.

Ако е честен, той щеше да признае, че аз спечелих битката. Няма съмнение в това. Но бях наясно още преди да дойда тук. Ако се стигнеше до решение в този мач, нямаше как да спечеля. Нямаше да е, защото не съм се справил добре, а, защото съм новакът. Идвам и нахлувам в бизнеса им. Знам, че всичко тук е структурирано и се изисква много, за да го разрушиш. Не съм очаквал, че просто хей така ще спечеля с решение. Е, всичко е такова, каквото е. Аз си върша работата. Знам, че направих всичко, което можах. Дадох най-доброто от себе си. Може би следващият път ще трябва да съм още по-добър, за да убедя хората“, каза „Хищника“ пред ESPN.

Припомняме, че Фюри падна в нокдаун още в 3 рунд на битката им в Рияд и след това в неговия ъгъл му дадоха инструкции да се върне към базовите неща в бокса, защото е видимо, че насреща има човек с невероятна сила в ръцете.