Начало Бокс Никарагуа с нова боксова гала през май

Никарагуа с нова боксова гала през май

Никарагуа с нова боксова гала през май
0

След като през изминалия уикенд в Никарагуа се състоя първата боксова галавечер за последните месеци, организаторите на събитието са решени да повторят упражнението през месец май.

Вниманието на цялата боксова общественост по света бе приковано именно от малката държава в Централна Америка, която приюти 8 профи сблъсъка в столицата си Мангуа. Главна причина за това е слабото разпространение на коронавируса в държавата.

Промоутърската къща „Bufalo Boxing Promotions“, която организира и първото събитие, е резервирала същата зала за 16-ти май, като дори вече се знае и главното събитие.

В последния мач за вечерта един срещу друг ще се изправят Франсиско Фонсека и Еузебио Осехос в мач от лека категория. Последният мач на 26-годишният Фонсека бе срещу Райън Гарсия, а преди това той се е бил с Джервонта Дейвис и Тевин Фармър.

Embed from Getty Images

Все пак трябва да се уточни, че първото събитие премина под строги мерки за превенция разпространението на вируса и всички участващи носеха маски и преминаха през щателна дезинфенкция.