Начало Бокс Оскар де ла Оя с голямо дарение за борбата с пандемията
0

Оскар де ла Оя с голямо дарение за борбата с пандемията

Оскар де ла Оя с голямо дарение за борбата с пандемията
0

Американският промоутър и бивш боксьор Оскар де ла Оя и съпругата му Мили Корет дариха 250 000 долара за болница „Adventist Health White Memorial” в Лос Анджелис. Парите ще отидат за покриване на разходите, свързани с лечението на пациенти с коронавирус.

„”Adventist Health White Memorial” е моята болница. Те оказаха безценна помощ на майка ми, когато тя се бореше с рака на гърдата “, каза Де ла Оя.

„По време на тази криза болницата  прави големи разходи, тъй като не спира да предоставя квалифицирана помощ на жителите на нашия район Бойл Хайтс. От свое име, от името на Мили и нашите деца, ние даряваме 250 000 долара на болницата, за да покрием непланираните разходи. Призовавам моите колеги – знаменитости, спортисти, бизнесмени и общественици – да дарят пари за тази болница или тяхната местна, за да помогнат по време на тази криза”, каза още бившият шампион.

„COVID-19 продължава бързо да се разпространява в цялата страна. Тези, които работят в здравеопазването и в нашите болници, са истински герои, които излязоха на преден план и заслужават нашата благодарност и възхищение. Това е нашият начин да ви кажем благодаря”, каза от своя страна Корет.