Начало Бокс Нокаутираха брутално Теофимо Лопес в спаринг! (ВИДЕО)
0

Нокаутираха брутално Теофимо Лопес в спаринг! (ВИДЕО)

Нокаутираха брутално Теофимо Лопес в спаринг! (ВИДЕО)
0

Боксовият талант Джанелсън Фигероа се похвали с видеоклип, на който нокаутира по време на спаринг сочения за бъдеща голяма звезда Теофимо Лопес.

Двамата младоци, съответно на 20 и 21 години, нямат загуби на ринга, като Фигероа е 14-0 (10 КО) в полусредна категория, а Лопес е 13-0 (11 КО) в лека.

В отговор на това, ядосаният баща на Теофимо очевидно има преимущество, преди сесията да излезе извън контрол и Джанелсън да го хвърли на земята от яд. „Обикаля едно видео, на което синът ми е на 15 години и се боксира с един глупак, който е с 10 кг по-тежкът от него, и получава бърз нокаут. Ето това се случи наистина, не се съмнявайте в шампиона“, написа Лопес старши.

По-надолу можете да видите комбинация от двете видеа.

Теофимо Лопес ще се изправи срещу Масайоши Накатани в елиминационен мач по пътя към титлата в IBF на 19 юли и, при победа, ще предизвика Ричард Комни за пояса по-късно през годината. Наскоро Боб Аръм пък обяви, че силно би желал да види Лопес срещу Василий Ломаченко за всички пояси догодина, стига Лома да победи Люк Кембъл през август.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.