Начало Бокс Нокаутираха брутално Теофимо Лопес в спаринг! (ВИДЕО)
0

Нокаутираха брутално Теофимо Лопес в спаринг! (ВИДЕО)

Нокаутираха брутално Теофимо Лопес в спаринг! (ВИДЕО)
0

Боксовият талант Джанелсън Фигероа се похвали с видеоклип, на който нокаутира по време на спаринг сочения за бъдеща голяма звезда Теофимо Лопес.

Двамата младоци, съответно на 20 и 21 години, нямат загуби на ринга, като Фигероа е 14-0 (10 КО) в полусредна категория, а Лопес е 13-0 (11 КО) в лека.

В отговор на това, ядосаният баща на Теофимо очевидно има преимущество, преди сесията да излезе извън контрол и Джанелсън да го хвърли на земята от яд. „Обикаля едно видео, на което синът ми е на 15 години и се боксира с един глупак, който е с 10 кг по-тежкът от него, и получава бърз нокаут. Ето това се случи наистина, не се съмнявайте в шампиона“, написа Лопес старши.

По-надолу можете да видите комбинация от двете видеа.

Теофимо Лопес ще се изправи срещу Масайоши Накатани в елиминационен мач по пътя към титлата в IBF на 19 юли и, при победа, ще предизвика Ричард Комни за пояса по-късно през годината. Наскоро Боб Аръм пък обяви, че силно би желал да види Лопес срещу Василий Ломаченко за всички пояси догодина, стига Лома да победи Люк Кембъл през август.