Начало Бокс Нов сблъсък от галата Джошуа – Пулев пропадна заради COVID-19

Нов сблъсък от галата Джошуа – Пулев пропадна заради COVID-19

Нов сблъсък от галата Джошуа – Пулев пропадна заради COVID-19
0

Срещата между Рамала Али и Ванеса Кабайеро, която беше част от боксовата гала, на която главен сблъсък е битката за световните титли в тежка категория между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, няма да се състои.

Причината е, че британската състезателка със сомалийски корени Рамала Али е дала положителна проба за коронавирусна инфекция.

„Започнах да имам симптоми миналия вторник и веднага се самоизолирах като предпазна мярка. Не исках да завърша годината по този начин, но това е реалността. Сега ще се концентрирам в подготовката си за 2021 година“, сподели състезателката, цитирана от Sportal.bg.

Припомняме, че преди няколко дни пропадна и подглавният двубой на боксовата гала, който трябваше да противопостави Кжищоф Гловацки (31-2) и непобедения до момента на професионалния ринг – Лоурънс Околие (14-0). Срещата беше за световната тритла в полутежка категория на WBO. Причината отново беше положителна проба за COVID -19 от страна на полския боксьор. Организаторите все още се надяват да намерят съперник за Околие.

Днес стана ясно, че Кубрат Пулев е с отрицателна проба за коронавирус и така отпадна още една пречка пред това сблъсъкът с Джошуа и този път да не стане реалност.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.