Начало Бокс Нов удар на Хърн: Официално подписа и с Головкин

Нов удар на Хърн: Официално подписа и с Головкин

Нов удар на Хърн: Официално подписа и с Головкин
0

Собственикът на промоутърска къща „Matchroom Boxing“  – Еди Хърн, финализира сделката по сътрудничеството си с Генади Головкин. Това е поредното гръмко име, което се присъединява към силния човек в бокса. Наскоро Хюи Фюри, Савана Маршал и Били Джо Сандърс загърбиха промоутъра Франк Уорън.

Всички те вече са представлявани от Хърн, като се надяват да им уреди скъпоплатени битки.

Головкин вече усеща облаги от сътрудничеството си с „Matchroom Boxing“.

Първият му мач, който гигантите организират е срещу Сергий Деревянченко за вакантната титла на IBF, като ще се проведе на 5 октомври в „Медисън Скуеър Гардън“, Ню Йорк.

„Винаги съм щастлив да работя с най-добрите в бизнеса. Вече гледам напред към тази колаборация и какво ще дадем на феновете“, коментира казахстанецът.

Поясът бе овакантен от Саул „Канело“ Алварес.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.